Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]За домашен обир в столичния квартал Надежда, при който

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgЗа домашен обир в столичния квартал Надежда, при който
Коментари Харесай

Стопанката на откраднато кученце при домашен обир: Даваме парична награда, върнете ни го, не искаме друго

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

За домакински грабеж в столичния квартал " Надежда ", при който са откраднати пари, злато и малко кученце, споделя пред Нова собственичката на дома в блок 270. Аделина Николова и роднините й са чествали Ивановден и ги е нямала няколко часа вечерта.

" Вратата не беше разбивана, откраднали са пари и злато, ровили са на всички места, парите са към 1300 лв., златото - към 100 грама, но откраднаха най-ценното - йоркшир на два месеца. Подариха ни го на Бъдни вечер. Не го изкарваме от у дома, тъй като би трябвало да се направи трета ваксина. Тези кучета вървят от 500 до 1300 лв.. Казаха ни, че би трябвало на четвъртия месец да сложа чип. Моля някой в случай че види и чуе нещо, да го върне. Даваме парична нагада. Обаждат се от молове и магазини, където идват животни. Полицията споделя, че са двама души. При нас постоянно има някой, 5 индивида сме. Явно са ни дебнали от много време. Лятото няма никаква видимост на поляната до блока, тук се събираха наркомани, нощно време хората ги е боязън да минават. Ще се обърнем към общината ", моли собственичката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР